STEAM ITALY srl открива своята фабрика в Castelcovati, Бреша, Италия през 1994 г. (от SIEL и след това като KS Group). Това е една от първите компании, които повярваха в силата на парата, осъзнавайки, че нещо трябваше да се промени в концепцията за почистване.

С революционния ECO (Ecological Cleaning Option) може да почистите всичко във Вашия дом, офис или вила:
- килими и пътеки
- твърди подове
- кухня, фурна и котлони
- баня

В комплекта на ECO са включени всички аксесоари, разработени специално за уреда и нужни за почистване и дезинфекция на целия Ви дом:

Правоъгълна четка
Триъгъгълна четка
Шпатула
Фуния
Удължителни тръби (две части)
Дюза черна
Маркуч
Подложка/възглавничка за триъгълна четка
Ключ дренаж
Подложка/възглавничка за правоъгълна четка
Кърпа
Ютия
Сива дюза
Подложка за ютия
Ароматерапия/освежител за въздух
Четка от полиестерни влакна - малка, средна, голяма
Стоманена четка - малка
Месингова четка - малка
Накрайник за отпушване на канали

Благодарение на друга компания, собственост на фамилията Fornoni, която произвежда пресформи, имаме възможността да проектираме и произвеждаме всяка част от нашите парни почистващи средства (включително всички аксесоари) за почистване на всички повърхности, както за домашни, така и за полупрофесионални цели.Сертификат за резултати от проведен тест на 18.06.2020 г. в "ИНСТИТУТ ЗА ХИГИЕНА И МИКРОБИОЛОГИЯ" в град Бремен, Германия относно Система за почистване модел 2000 произведена от нашата фабрика Steam Italy. Лабораторното изследване доказва, че след третиране със системата #ECO, 99.99% от микробите и вирусите намаляват.

Изтеглете ISO сертификат на ECO